Saturday, November 8, 2008

HaRi KaRniVaL 2008

Sabtu, 08 Nov 2008
10:57am

Hari Karnival 2008
Assalamualaikum w.b.t..
Buat makluman semua...hari ni adalah Hari Karnival sekolah saya... Alah hari karnival ni ala2 macam hari kantin ar... ermm...semua murid, ibu bapa, penduduk setempat boleh datang.. korang pun boleh dtg jugak...Buat julung2 kalinyer sekolah buat hari karnival...dianjurkan oleh PIBG sekolah dan dikelolakan oleh Badan Kebajikan Guru...

Ada macam2 gerai la jugak...paling happening semestinya Kiosk DJ la....suka la kan request lagu,then tujukan lagu... ada gerai makanan, gerai minuman, tayangan video, gerai lelongan, pameran & pertandingan, rumah hantu pun ada...semua cikgu2 yg usahakan...saya? erm... cyber cafe la... hahaha...

Tapi agak terperap la dalam makmal komputer ni....gambar2 nanti akan di upload kan nanti... Sebelum terlupa....mari la ramai2 datang ke sekolah saya...hehe... cari la ek...sekolah area bt caves je... hehehe....


amboi suka nyer dier....


sesak dgn budak2...mcm2 bau ada...choi...




ni aku ler... pc blkg tu rosak...

p/s: beberapa laman web sekolah saya di halang (block) oleh Kementerian Pelajaran Malaysia. Saper tau camne nak atasi masalah ni..sebab myspace pun kena block...heheh...saper pandai kt sini...? utk hari ini sahaja....




3 comments:

rafique said...

sebenarnya ada setting pada pc utama untuk mengabaikan block itu sebab kat sekolah dulu kejap kene blok kejap ok maknanya mesti puncanya kat situ

Hamka said...

tu la...tapi saya x sure camne nak set semula....anyway tq ek....

;)

Khaliff Faid said...

alahai... jadilah cikgu yg baik kat sekolah... ka umah je check mysapece tu...